APS Pijnloze Pijnbestrijding


Dit is een systeem voor PIJNBESTIJDING in het algemeen. De werking van dit nieuwe systeem van pijnbestrijding is door verschillende medische studies onomstotelijk aangetoond en de apparatuur is medisch gecertificeerd.

De Kracht van APS

Als het apparaat eenmaal is ingeschakeld, produceert het een bepaalde elektrische microgolf die op celniveau door het lichaam herkend wordt als lichaamseigen. Deze zorgt ervoor dat het lichaam neurohormonen gaat aanmaken, die het lichaam in staat stelt het lichaamseigen genezingsproces op gang te brengen.

Bij de meeste ziekten, kwalen en pijn maakt het lichaam deze zenuwimpulsen die de neurohormonen moeten produceren niet of te weinig aan. APS stimuleert in deze de actie potentiaal (zenuw impuls). Het lichaam wordt door APS aangezet tot het produceren van ATP (Adenosine Trifosphaat) welke het lichaam op eigen kracht leidt tot herstel en genezing. ATP is de natuurlijke energiedrager van het lichaam ook wel de levensmolecule genoemd. Als er een te kort is aan ATP kan het lichaam zich niet herstellen. Zonder ATP kan de mens niet leven. Met te weinig ATP is een mens ziek. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat APS het zelfhelend vermogen van het lichaam krachtig stimuleert waarbij de volgende effecten zijn waargenomen:
        Ontstekingsremming, pijnstilling, wondgenezing, verbeterde bloedcirculatie en energiebevordering.

APS helpt een betere kwaliteit van het leven te bewerkstelligen door verlichting te geven bij ziekten, kwalen en chronische en acute pijnen. APS wordt wereldwijd gebruikt en heeft zich bij veel patiënten inmiddels bewezen. Bij 85% van de patiënten bereikt 40% tot 95% een blijvend resultaat.

APS wordt gebruikt bij:

Energietekorten
Slechte bloedcirculatie (spataderen)
Gewricht- en spierpijnen
Ontstekingen
Stijfheid van ledematen
Verlichting van pijn
Het elimineren van ontstekingen
Verbetering van mobiliteit
Afname van zwellingen
Herstel van wonden
Regeneratie van cel en botweefsel
ADHD
Lage rugpijn Hernia
Astma
Fibromyalgie
Menstruatiepijn
Slapeloosheid
Reumatische pijn
Artritis Artrose pijn
Sportblessures
RSI arm
Tennisarm
Depressieve buien
Eventueel ondersteunt met natuurgeneeskundige medicatie.

De behandeling bestaat uit acht tot tien om de dag opeenvolgende behandelingen om zo snel mogelijk een resultaat te bewerkstelligen.

Situatie 1

Dit is de situatie voor behandeling. Er is duidelijk op deze thermofoto te zien dat er hotspots zijn. Deze hotspots zijn de plaatsen waar de ontsteking zit en dus ook de pijn.

Situatie 2

In deze situatie zijn de electroden aangebracht en wordt de behandeling uitgevoerd.

Situatie 3

Dit is 5 minuten na de behandeling. We zien een duidelijke vermindering van de hotspot. En tevens zien we een verplaatsing in de richting van het lichaam.

Situatie 4

Dit is 10 minuten na de behandeling. Er is duidelijk te zien dat de hotspots nagenoeg verdwenen zijn en dat het lichaam de probleemstoffen afgevoerd heeft.

Alternatiefbeter
Praktijk

Berg 26a
5672 CC Nuenen

Email
Telefoon
  • 06 - 51 33 41 55

Mobirise free maker - Details here