Wat is bioresonantie?


Overal in de natuur komen trillingen (resonantie) voor. Voor de mens zijn vooral geluids- en elektromagnetische trillingen van belang, zoals het licht en radiogolven. Wanneer het lichaam uit balans is, kan de energie niet meer doorstromen. Organen werken niet meer zoals het hoort. Er kunnen klachten ontstaan en ziektes kunnen het gevolg zijn.

Welke klachten kunnen er mee behandeld worden?
Gezien er geen enkele ziekte is die niet gepaard gaat met onregelmatige vibraties, kan de bioresonantie met goede verwachtingen worden toegepast bij de meest uiteenlopende aandoeningen:
Reumaklachten
ME
Hart en vaatziekten
Canida, migraine
Kinder- en vrouwenziekten
Tumoren
Ademhalingsklachten
Gebitsproblemen
Longen
Lever
Gal
Maag en darm
Allergieën
Intolerantie
Weerstandsverhoging
Vermoeidheidsklachten

De Bioresonantie is er dus op gericht om het lichaam aan te zetten tot herstel! Zowel acute als chronische klachten kunnen worden behandeld.

Hoe werkt bioresonantie?
De Bioresonantie beïnvloedt met haar trillingen op energetisch informationeel niveau de lichamelijke processen van de individuele cliënt. Het Bioresonantie apparaat zendt lichaamseigen trillingen uit die verstoringen in ons lichaam opheft. Bioresonantie middelen werken op het trillings- en energieniveau van het lichaam. Ze ondersteunen het immuunsysteem en beschermen het lichaam tegen ongunstige invloeden en aandoeningen.

Cellen, weefsels en organen hebben elektromagnetische eigenschappen. De elektrische stroompjes (trillingen) kunnen buiten het lichaam worden gemeten. Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie. Met behulp van de Biotensor kunnen deze frequenties worden opgemeten. De Biotensor is in vakkundige handen een gevoelig instrument waarmee het lichaam onderzocht kan worden op verstoringen van fysieke of emotionele aard. Hiermee kunnen veranderingen in het lichaam zichtbaar gemaakt worden en kunnen virussen, bacteriën en toxines gemakkelijk worden opgespoord.
Als we de blokkades (negatieve energie) opheffen met de bioresonantie, zal het lichaam weer in staat zijn om zich te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen.


Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

R.P.A. van der Valk

Alternatiefbeter
Praktijk

Berg 26a
5672 CC Nuenen

Email
Telefoon
  • 06 - 51 33 41 55

Designed with Mobirise