Welkom bij dé Praktijk Alternatieve geneeswijzen


Om de oorzaak van de klachten te achterhalen worden deze onderzocht/behandelt volgens natuurgerichte principes daar de klachten onomstotelijk zowel fysiek als mentaal met elkaar verbonden zijn. De natuurgerichte principes waarmee ik werk zijn:

- Energie
- Prikkeloverdracht
- Drainage
- Psyche

Tevens worden er handvatten aangereikt die herhaling van de klachten in de toekomst kunnen vermijden/voorkomen.

Wat kan ik voor u betekenen als u met uw klachten naar de Praktijk Alternatieve Geneeswijzen komt:

In de praktijk wordt in eerste instantie serieus gekeken of de klachten een fysieke of mentale oorzaak hebben, dit doe ik in de vorm van een één uur durend intakegesprek waarin alle aspecten van de klachten worden geanalyseerd.

Mijn visie in deze is dat als men de oorzaak van de klacht kent we deze met verschillende methodieken kunnen behandelen om uiteindelijk een verlichting van de klachten te kunnen bewerkstelligen.

Werkwijze

Na het intake gesprek worden de klachten geanalyseerd en bespreken we de eerste bevindingen. Hierna verzoek ik de cliënt of ik een eenvoudige voetzonereflex behandeling mag toepassen, de uitkomst in deze zou een bevestiging kunnen zijn van de eerdere beoordeling van de klachten. Als laatste heb ik de mogelijkheid om eventuele oorzaken van fysieke klachten op te sporen doormiddel van de bio-tensor urine test waarbij we het lichaam kunnen uittesten op 500 verschillende items waarbij de score een indicatie is van het functioneren van het lichaam op dat ogenblik. De psychische klachten worden doormiddel van coachingsgesprekken achterhaald en er worden handvatten aangereikt.

Na analyse wordt er in samenwerking met de cliënt een behandelplan samengesteld, waarbij ik ervan uitga dat ertussen de 6 tot 8 behandelingen nodig zijn om tot een verbetering van de klachten te komen. Het is uiteindelijk de bedoeling dat het zelfhelend vermogen van het lichaam weer optimaal gaat functioneren.


Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

R.P.A. van der Valk

Alternatiefbeter
Praktijk

Berg 26a
5672 CC Nuenen

Email
Telefoon
  • 06 - 51 33 41 55

Website was created with Mobirise